Tratare si valorificare deseuri

Firma noastra ofera servicii de colectare, tratare si valorificare deseuri nepericuloase. Cu un colectiv constient de implicarea activa in protejarea mediului si cu instalatii performante de sortare, inlaturam riscurile contaminarii mediului, tratam si valorificam deseuri reciclabile.

Tratare deseuri nepericuloase

Sortarea deseurilor este primul pas intr-un program de tratare si valorificare deseuri. Se sorteaza deseurile biodegradabile de cele nedegradabile care, la randul lor, sunt triate in vederea valorificarii (plastic, sticla, materiale textile, feroase si neferoase etc.)

Compostarea este de departe metoda de tratare a deseurilor cea mai des folosita. Returnarea deseurilor in cadrul unui ciclu de viata (fertilizare) este o metoda simpla si ieftina de a trata deseurile si a le da un scop productiv.

Incinerarea este o metoda pentru indepartarea deseurilor solide prin ardere. Procedeul se realizeaza in conformitate cu normele stabilite de legislatia in vigoare.

Recuperarea unor deseuri pentru alte scopuri precum folosirea deseurilor din constructii la terasamente, nivelari de sol sau constructii de drumuri.

tratare si valorificare deseuri

Valorificare deseuri nepericuloase

In functie de natura deseurilor, acestea pot fi sortate si valorificate ca materie prima:

  • plastic si PET-uri pentru a fi maruntite si inglobate intr-un proces de reutilizare
  • sticla pentru a fi retopita si refolosita intr-un proces de productie
  • hartie si carton pentru reciclare si salvarea copacilor de la taiere
  • fier vechi
  • aluminiu care este 100% reutilizabil
  • deseuri textile care pot fi reutilizate aproape integral in aceeasi industrie.

Este responsabilitatea noastra, a tuturor, sa sortam si sa reciclam deseurile, atat cele biodegradabile cat si cele care nu sunt biodegradabile si pot afecta ecosistemul.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.