Despre noi

Povestea noastra

Obiectul principal de activitate, inca de la infiintare, este recuperarea materialelor prin servicii de colectare si reciclare deseuri, domeniu in care am activat neintrerupt din 2010 si pana in prezent.  Acumuland o vasta experienta printr-o buna colaborare, am obtinut apreciere din partea colaboratorilor si beneficiarilor. 

Prestatiile efectuate de firma de colectare si reciclare deseuri Global Plast Colect sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, cu respectarea tuturor normelor nationale si europene in vigoare. Angajatii sunt coordonati direct de directorii de activitate, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor, cat si o rezolvare optima si un control eficient.

Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea dorintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in beneficiul lor (colectare si reciclare).

Credem in excelenta si la fel cred si angajatii nostri. 

Raspunzand solicitarilor venite din orice colt al tarii, firma de colectare si reciclare deseuri Global Plast isi propune sa isi sprijine clientii prin servicii de calitate si preturi competitive.

Credinte si valori

Ca scop principal,  firma de colectare si reciclare deseuri Global Plast isi propune dezvoltarea unor relatii excelente cu partenerii si beneficiarii, urmarind in permanenta ridicarea nivelului profesional al angajatilor prin calificari, specializari si evaluari periodice.

Angajatii nostri  respecta normele de SSM, ca dovada firma noastra de colectare si reciclare deseuri nu a inregistrat niciun accident referitor la oameni, nici un incident cu valenta negativa asupra mediului si, de asemenea, niciun incident tehnic sau financiar in intreaga sa activitate desfasurata.

Firma Global Plast Colect,  a investit si investeste in continuare in utilaje de ultima generatie pentru buna desfasurare a activitatii dar si intr-un sistem de organizare si evaluare a activitatii proprii, bazandu-se pe metode moderne de management.

Nu ne oprim niciodata in a deveni mai buni in domeniul nostru!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.