Transport deseuri

Firma Global Plast Colect efectueaza servicii de colectare si transport deseuri nepericuloase cu autospeciale proprii.  Transportul deseurilor se face cu utilaje performante si respectand toate normele de transport si de protectie a mediului, inclusiv de protectie a sanatatii oamenilor.

Transport specializat de deseuri nepericuloase

Investim continuu in utilaje si autospeciale pentru transportul de containere si prescontainere destinate stocarii de deseuri nepericuloase, atat solide cat si lichide.  Avem contracte de colectare, transport si management de deseuri cu peste 300 de parteneri.  Din 2010 si pana in prezent onoram cu succes toate contractele de colectare, transport, reciclare si valorificare a deseurilor.

Global Plast Colect colecteaza si transporta deseuri in conformitate cu contractele incheiate atat cu institutii plublice cat si cu institutii private si agenti economici.

Retea nationala de colectare si transport deseuri

transport deseuri

Flota de autoutilitare si logistica bine pusa la punct ne permite colectarea si transportul deseurilor la nivel national. Cu sediul in Arges si punct de lucru in Cluj, Global Plast Colect contribuie activ la protejarea  mediului prin serviciile complete de colectare, transport, sortare si valorificare a deseurilor nepericuloase.

Astfel, masinile noastre se deplaseaza oriunde in tara pentru colectarea de deseuri in vederea sortarii si valorificarii. Toate autospecialele sunt insotite de formularele impuse de legislatia in vigoare pentru transportul si managementul deseurilor. Autospecialele sunt autorizare ADR si sunt manipulate de un personal competent si certificat in colectare si transport de deseuri nepericuloase.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.