Managementul deseurilor

Politica de managementul deseurilor

Managementul deseurilor implica toate actiunile de reciclare si ecologizare intreprinse prin servicii de colectare, transport, tratare si valorificare a deseurilor.  Rezultatul urmarit prin aceste servicii este efectul benefic supra sanatatii oamenilor cat si asupra calitatii mediului. Totodata, se urmareste un impact cat mai mic asupra mediului prin reutilizarea de resurse si protejarea resurselor naturale.

Diminuarea cantitatii de deseuri

Un management eficient al deseurilor urmareste reducerea cantitatii de deseuri si limitarea evacuarii acestora in mediul inconjurator. Un prim pas in acest sens il reprezinta selectarea deseurilor si colectarea selectiva a acestora.

mamagementul deseurilor

Valorificarea deseurilor

Posibilitatea de valorificare a deseurilor este o politica pe care ar trebui sa o adopte orice jucator din piata de productie sau servicii. Global Plast Colect ofera consultanta de specialitate in identificarea si urmarirea cantitatilor de deseuri generate si poate veni cu solutii de reciclare si valorificare adaptate fiecarei situatii in parte.

Bune practici in managementul deseurilor

Firma noastra de colectare, tratate, transport si valorificare de deseuri se adapteaza la toate normele nationale cat si UE adoptand masuri pentru:

  • prevenirea generarii de deseuri
  • reciclarea si reutilizarea de deseuri
  • eliminarea de deseuri in conditii sigure pentru mediu si populatie

Programe specializate de managementul deseurilor

Venim in ajutorul celor interesati cu programe de management al deseurilor. Oferim audit si consultanta in vederea stabilirii si implementarii de programe care sa previna sau sa reduca producerea de deseuri, care sa protejeze atat mediul cat si oamenii.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.